O stranici

Mi smo tu, jer nas vi trebate! U novonastalim uslovima koji su zadesili cijeli svijet, poremetivši sve životne tokove, želimo biti pomoć građanima i malim biznisima koji su na ogromnom udaru zbog pandemije koronavirusa.

Nudimo vam potpuno besplatnu reklamu na našem portalu čija je osnovna svrha i cilj da vaš posao u ovim teškim vremenima što manje trpi! Ako ste ugostitelj ili mali proizvođač koji nudi uslugu dostave, koja je izuzetno važna i jedina preporučljiva u novim uslovima, kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili besplatnu reklamu na našem portalu.

Također, ukoliko vi želite pomoći sugrađanima koji iz određenih razloga nisu u prilici da posjete lokalnu trgovinu, kupe potrebne lijekove ili nešto što je neophodno, dakle, ako ste volonter, javite nam se, podijelićemo vaš kontakt. Potrebno je da navedete osnovne podatke o preduzeću, također, možete navesti web adresu ako je imate, telefon, osnovne cijene i uslove dostave ako ih ima.

Mi ćemo POTPUNO BESPLATNO I BEZUSLOVNO objaviti članak koji će biti dostupan na našoj stranici uz mogućnost dijeljenja.

Nakon okončanja pandemije portal neće biti u funkciji. Vjerujemo da zajedno možemo mnogo u ovim teškim vremenima za sve nas, budimo od pomoći jedni drugima!